Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş va avea un nou director medical

Spitalul Județean Târgu Mureș. FOTO Spitalul Județean Târgu Mureș

Începând cu data de 03.02.2023, Dr. Szekely Edit va ocupa funcţia de Director Medical interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, numită prin ordin al Ministrului Sănătăţii.

Dr. Szekely Edit este medic primar medicină de laborator şi medic primar microbiologie medicală, Doctor în Medicină şi conferenţiar universitar la Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureş, Membru în Comisia pentru Microbiologie medicală a Ministerului Sănătăţii.

Dr. Szekely îşi desfăşoară activitatea ca medic în cadrul Compartimentului de microbiologie a Laboratorului de Analize Medicale a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, începând din anul 2005.

Dr. Szekely are o experienţă bogată în derularea proiectelor, unul dintre acestea fiind Proiectul „Întărirea capacității instituționale pentru controlul infecțiilor spitalicești și gestionarea consumului de antibiotice în România”, implementat de Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Bucureşti (INBI MB), în calitate de Promotor al proiectului, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş având calitate de Spital Pilot.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*