Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a primit finanţare pentru achiziţionarea de aparatură medicală performantă

Spitalul Județean Târgu Mureș. FOTO Spitalul Județean Târgu Mureș

Ministerul Sănătăţii a alocat Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş fonduri pentru aparatură şi echipamente medicale, valoarea acestora fiind de 6.720 mii lei.

Astfel, lista de investiţii a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş va fi completată cu un Computer tomograf pentru UPU SMURD şi un Sistem de fluoroscopie intraoperatorie 3 D integrare în sistemul de navigaţie şi un Sistem de monitorizare intraoperatorie pentru Secţia Neurochirurgie – Blocul operator.

Aceste echipamente vor contribui la creşterea calităţii serviciilor medicale oferite pacienţilor care se adresează Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*