Secția de Dermato a Spitalului de Urgență Constanța a fost mutată. Acum pacienții au condiții hoteliere

Rezervă de spital. FOTO SCJUC
Rezervă de spital. FOTO SCJUC

Vești bune pentru pacienții secției clinice Dermatovenerologie. Condiții hoteliere de înaltă calitate pentru pacienții Secției Clinice Dermatovenerologie. Secția exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost de curând relocată. Aceasta funcționează acum în cadrul Policlinicii nr.2, situată pe strada Ștefan cel Mare nr. 133, într-un spațiu care a fost recent modernizat, cu fonduri SCJU și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Vechea clădire a clinicii situată pe Aleea Portului nr. 6, aflatā într-un stadiu avansat de degradare, urmează să fie predată Consiliului Județean, în vederea reabilitării.

Pacienții vor beneficia acum de cele mai bune îngrijiri medicale, într-un spațiu modern, care respectă toate standardele în ceea ce privește siguranța și securitatea pacientului.

În noua locație, situată în cadrul Policlinicii nr 2, la etajele V și VI, se va asigura asistență medicală pentru un număr de 25 pacienți, în regim de spitalizare de zi și spitalizare continuă. Secția dispune de 11 saloane pentru pacienți, 3 cabinete pentru medici, 2 săli de tratament și o sală de mică chirurgie.
Conducerea SCJU Constanța are în derulare mai multe proiecte care vizează lucrări de modernizare și igienizare, în scopul îmbunătățirii condițiilor hoteliere oferite pacienților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*