Șase companii vor să reabiliteze Policlinica Mare din Oradea. Lucrările de dirigenție de șantier ajung la peste 435.000 lei, iar toată construcția va costa aproape 30 milioane lei

Policlinica mare din Oradea. FOTO CJ Bihor
Policlinica mare din Oradea. FOTO CJ Bihor

Policlinica Mare din municipiul Oradea intră în reabilitare. Până la termenul limită indicat de către Consiliul Județean Bihor au fost depuse șase oferte pentru dirigenția de șantier.

MEDOS CONSTRUCT & CONSULTING, Carpat Design Consulting, TIRLA CONCEPT CONSULTING, SC ASREF S.R.L, StructurALL Consulting Napoca și Baseli Drum Consult sunt companiile care vor să se ocupe de această lucrare. Valoarea estimată a serviciilor este de 435.920,76 lei, fără TVA.

Procedura de atribuire a execuției lucrărilor pentru reparațiile capitale la viitorul sediu al Consiliului Județean Bihor se află în desfășurare, fiind în etapa de evaluare a ofertei depuse.

Valoarea estimată a reabilitării fostei Policlinici Mari este 25.948.219,40 lei, fără TVA. Consiliul Județean Bihor va depune proiectul pentru finanțare din fonduri europene.

Clădirea se găsește în prezent într-o stare avansată de degradare, care nu permite utilizarea acesteia. Lucrările de conservare efectuate în ultimii ani de către Consiliul Județean Bihor au dus la evitarea unor posibile accidente provocate de desprinderea de tencuieli de pe fațade.

Se vor face lucrări pentru creșterea eficienței energetice a clădirii, reabilitarea și transformarea acesteia în sediu al Consiliului Județean Bihor, care poate găzdui întregul personal al instituției. Constructorii vor efectua lucrări de consolidare locală, recompartimentări și finisaje interioare, intervenții la șarpanta exterioară, la fațade, vor fi refăcute instalațiile electrice, sanitare și termice, precum și cele de securitate la incendiu. De asemenea, vor fi realizate amenajări exterioare și vor fi extinse anumite spații prin mansardare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*