Profi se implică pentru a face mai ușoară viața refugiaților. Pachete individuale cu alimente și obiecte de igienă personale, distribuite în punctele vamale

Pace pentru Ucraina. FOTO David_Peterson
Pace pentru Ucraina. FOTO David_Peterson

Sensibilizată de drama ucrainienilor care în număr mare își părăsesc țara în aceste zile, rețeaua de magazine Profi intervine de urgență în ajutorul lor.

Începând de vineri și continuând în zilele următoare, în puncte de trecere a frontierei cu Ucraina Profi va împărți pachete individuale cu alimente și obiecte de igiena personală.

Această acțiune umanitară se desfășoară cu susținere din partea voluntarilor Profi și în parteneriat cu Crucea Rosie precum și cu voluntari ai bloggerului culinar Gina Bradea.

Pe lângă pachete, Profi va distribui liste de contacte oficiale esentiale pentru refugiati, va instala sisteme de încărcare a bateriilor dispozitivelor digitale precum și rețele wi-fi in punctele organizate de Crucea Rosie la Siret, Sighet si Halmeu, pentru a-i ajuta pe refugiați să țină legatura cu cei dragi.

“Profi se implică activ și susține comunitățile în care activează. Este normal să dăm dovadă de solidaritate în astfel de momente, implicându-ne direct în eforturile pe care întreaga societate le face pentru a ajuta grupurile de refugiați sosiți acum din Ucraina. Nu putem rămâne nepăsători la drama celor care pentru a-și proteja viața au fost nevoiți să lase în urmă tot ce au construit. Susținerea noastră nu se va opri aici, vom continua să căutăm și alte mijloace prin care să fim aproape de aceste persoane vulnerabile,” a declarat Călin Costinaș, director general adjunct Profi.

Cu peste 26000 de angajați în magazine integrate și partener și cu peste 1560 de magazine în sute de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România. Prin donații și un program consecvent de CSR, de mai bine de 10 ani Profi susține constant cauze precum sănătatea, educația, drepturile copiilor, cultura, sportul sau protecția mediului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*