Preluarea centrului de diagnostic și tratament Provita de către Med Life a fost autorizată de către Consiliul Concurenței

FOTO MedLife

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Med Life SA preia Centrul de Diagnostic și Tratament Provita SRL.

Companiile din Grupul Med Life activează pe piața serviciilor medicale private de sănătate, dar și pe piețele serviciilor de dezvoltare imobiliară, comerțului cu amănuntul și cu ridicat al produselor farmaceutice și parafarmaceutice, serviciilor de brokeraj și asigurări, precum și fabricării de dispozitive, aparate și instrumente medicale și stomatologice. Grupul operează o rețea de clinici private, laboratoare medicale, spitale de medicină generală și de specialitate.

Centrul de Diagnostic și Tratament Provita, precum și firmele deținute de aceasta, activează pe piața serviciilor medicale private de sănătate.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*