Peste 5.500 de clienți eMAG au făcut donații către Crucea Roșie în mai puțin de 20 de ore

Pace pentru Ucraina. FOTO David_Peterson
Pace pentru Ucraina. FOTO David_Peterson

Peste 5.500 de clienți eMAG din toată țara au donat în sprijinul populației sever afectate de conflictul armat din Ucraina după primele 20 de ore de la deschiderea platformei pentru donații, iar valoarea donațiilor de până acum se ridică la 350.000 de lei. Toate fondurile astfel colectate merg direct în contul Crucii Roșii Române, care achiziționează necesarul de hrană și produse sanitare pentru populația civilă ucraineană.

„Mobilizarea de care românii dau dovadă în aceste zile este impresionantă. Suntem și noi alături de vecinii noștri ucraineni atât de greu încercați și, pe lângă donațiile directe care ne dorim să ajungă cât mai curând la populația civilă, am pus la dispoziție platforma pe care oricine poate dona simplu și rapid către Crucea Roșie Română. Mulțumim clienților eMAG pentru fiecare donație, contribuția lor esențială este încă o dovadă de umanitate,” a spus Tudor Manea, CEO eMAG.

Oricine dorește poate dona atât din aplicația eMAG, în secțiunea dedicată campaniei umanitare https://www.emag.ro/lps/oamenii-ajuta-oameni, cât și din coșul de cumpărături, la achiziția de produse de pe eMAG.

Procesatorul de plăți PayU se alătură și el campaniei umanitare, iar pentru donațiile efectuate online în aplicația eMAG nu percepe comision.
eMAG a donat către populația din Ucraina alimente, materiale sanitare și de primă necesitate în valoare de 550.000 de lei, care au plecat astăzi la Cernăuți cu primul convoi umanitar organizat de Crucea Roșie Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*