O nouă campanie de donare de sânge, susținută de Consiliul Județean Cluj

Donare de sânge. FOTO Pixabay.com

Consiliul Județean Cluj susține campania de donare de sânge lansată de Organizația Studenților Mediciniști din Cluj și intitulată „Toamna într-o picătură”.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Ne-am alăturat cu toată convingerea acestei noi campanii de donare de sânge, extrem de benefice pentru comunitate, întrucât sănătatea este bunul cel mai de preț. Încurajăm, o dată în plus, toate persoanele care pot dona, să facă acest gest, întrucât fiecare strop de sânge contează pentru salvarea vieții și îmbunătățirea stării de sănătate a persoanelor aflate în situații medicale dificile.”

Acțiunile propriu-zise de donare vor avea loc pe parcursul a cinci zile, în perioada 6 – 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 07:30 – 13:30, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca, situat pe strada Nicolae Bălcescu, la numărul 18. Pentru a facilita procesul de donare de sânge, organizatorii recomandă persoanelor interesate să se programeze prin intermediul aplicației BlooDoChallenge.

Între Consiliul Județean Cluj și Institutul Național de Transfuzie Sanguină „Prof. Dr. C. T. Nicolau” a fost încheiat un Protocol de colaborare în vederea sprijinirii desfășurării unor acțiuni de donare de sânge. În baza acestuia, Consiliul Județean Cluj se implică activ în campaniile de conștientizare derulate la nivelul județului Cluj și care au drept principal obiectiv creșterea numărului donatorilor de sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*