Noi echipamente medicale, în dotarea Spitalului Orășenesc Huedin

Spitalul Orășenesc Huedin. FOTO CJC
Spitalul Orășenesc Huedin. FOTO CJC

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Orășenesc Huedin cu noi echipamente medicale.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Dorința noastră este aceea de a oferi tuturor clujenilor un acces facil la serviciile medicale de care au nevoie. Aceste dotări contribuie atât la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților, cât și la creșterea calității actului medical și la funcționarea optimă a unității spitalicești.”

În cadrul instituției sanitare au fost livrate și puse în funcțiune un analizor de biochimie point of care, un analizor automat pentru determinare hemoleucogramă, un electrocauter și un analizor point of care semiautomat de imunologie.
De asemenea, la Spitalul din Huedin au mai ajuns două aspiratoare de secreții, un aparat de spălat și sterilizat ploști, materiale sanitare și reactivi.

În valoare de cca. 184.000 de lei, echipamentele au fost achiziționate din resursele alocate în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*