Noi dotări pentru Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, finanțate de Consiliul Județean Cluj

FOTO Consiliul Județean Cluj

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea a patru noi echipamente medicale pentru Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm să sprijinim financiar instituțiile sanitare din județ, atât cele aflate în subordinea forului administrativ județean, cât și cele subordonate altor entități locale ori centrale. Importanța noilor dotări e dată de faptul că acestea contribuie la organizarea și desfășurarea activității medicale în condiții optime.”

Finanțate integral din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj, echipamentele au o valoare de 188.055 de lei.

Banii au fost utilizați pentru a cumpăra două electrocautere mono-bipolare, precum și două scaune multifuncționale cu înălțime fixă. Electrocauterele au fost deja livrate și date în funcțiune în Blocul Operator, iar scaunele multifuncționale, cu care va fi dotat Ambulatoriul de Specialitate, sunt în curs de livrare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*