Noi dotări de înaltă tehnologie pentru Spitalul de Copii din Cluj

FOTO Consiliul Județean Cluj

Consiliul Județean Cluj a încheiat contractele pentru achiziționarea a două noi echipamente medicale de ultimă generație.

Acestea au fost cumpărate în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de forul administrativ județean și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului pentru Copii din Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investițiile în sănătate și protejarea vieții micilor pacienți continuă să fie o prioritate pentru noi. Ceea ce ne dorim este să oferim servicii medicale de cea mai bună calitate, la standarde europene, în condiții de deplină siguranță.”

Valoarea cumulată a celor două dotări este de 1.182.900 de lei, la care se adaugă T.V.A. În cadrul unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean vor fi livrate un aparat de grafie digitală cu fixare pe tavan cu detector digital wireless, precum și o ambulanță pentru transportul pacienților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*