Nicolae Bociu este noul președinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor

Decizie de angajare. FOTO Tumisu
Decizie de angajare. FOTO Tumisu

Alexandru Nicolar Bociu a preluat funcția de președinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, cu rang de secretar de stat, în urma publicării decizie Guvernului în Monitorul Oficial. Funcția va fi ocupată de Bociu pe o perioadă de 5 ani.

Noul oficial a ocupat funcția de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Totodată, prin decizia Prim-ministrului, a fost numit în funcția de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, cu rang de subsecretar de stat, Dănuț Păle. Acesta îl înlocuieşte în echipa de conducere a instituţiei pe domnul Alexandru Nicolae Bociu, care a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*