Modificări în programul de vizitare a pacienților, la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc

Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc

Începând cu 23.03.2024 aparținătorii pacienților internați au acces din nou în Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, însă, din cauza lucrărilor la rețeaua electrică din clădirea principală, cu un program mai scurt în timpul săptămânii.
Programul de vizitare a pacienților internați, din data de 23.03.2024:
– de luni până vineri: între orele 16:00 – 17:00
– sâmbăta și duminica: între orele 10:00 – 12:00 și 15:00 – 17:00
Vizitele în programul de înainte de masă trebuie să nu depășească 15 minute. Purtarea măștii și a botoșeilor de unică folosință este obligatorie.
Pacienții internați pe următoarele secții pot fi vizitați numai cu permisiunea prealabilă a medicului curant: terapie intensivă, pneumologie, boli infecțioase, chirurgie, neurochirurgie, pediatrie. Pacienții de pe secțiile obstetrică-ginecologie pot fi vizitați în sala de vizită a secției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*