Ministerul Sănătății lansează o licitație internațională pentru construirea unui centru de arși la Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu

Sediul Ministerului Sănătății. FOTO Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății – Unitatea de Management al Proiectului lansează procedura de licitație internaţională competitivă  (International Competitive Bidding) pentru achiziţia contractului de lucrări civile pentru obiectivul de investiţii “Construirea unui centru de arşi şi reorganizarea fluxurilor medicale ale spitalului pentru o mai bună poziţionare şi conectare a Departamentelor Urgenţă, ATI şi chirurgie pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, București””.

Un set complet al documentelor de licitaţie în limba engleza și în format electronic poate fi solicitat de ofertanții eligibili interesaţi prin depunerea unei cereri în scris la adresele de email eugenia.petrescu@ms.ro, mihai.monoranu@ms.ro,

Documentația de licitație va fi trimisă Ofertanților prin e-mail. Ofertanții care doresc sa le fie transmisă documentația de licitație în format electronic prin poștă vor suporta costurile de curierat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*