Microbuz nou pentru Spitalul Orășenesc Târgu Bujor

Microbuz nou pentru Spitalul Orășenesc Târgu Bujor. FOTO CJ Galați

Consiliul Județean Galați a dotat Spitalul Orășenesc Târgu Bujor cu un microbuz nou pentru transportul cadrelor medicale. Autovehiculul a fost achiziționat cu fonduri europene, în cadrul proiectului prin care a fost construită o clădire nouă pentru secția de Pediatrie a spitalului, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020.

“După ce am construit o clădire nouă pentru secția de Pediatrie a spitalului, astăzi, în cadrul aceluiași proiect cu fonduri europene, am dotat unitatea medicală și cu un microbuz nou, care va fi folosit pentru transportul medicilor. Doar investind în spații medicale noi și în dotarea lor cu aparatură medicală modernă am reușit să atragem cadre medicale la Spitalul din Târgu Bujor, unitatea medicală dublându-și numărul de medici în ultimii ani. Mai mult, datorită investițiilor realizate, anul acesta spitalul are și 5 rezidenți, tineri care au fost plăcut surprinși de condițiile pe care le oferă astăzi unitatea medicală.

Consiliul Județean asigură, gratuit, de aproape 6 ani, transportul medicilor care nu locuiesc în Târgu Bujor. Mai mult, decontăm și chiria celor care stau într-o locuință închiriată în Târgu Bujor. De altfel, și pentru medicii de la spitalul din Tecuci decontăm naveta și chiria.

Și pentru că în acest moment, Spitalul Orășenesc Târgu Bujor are două microbuze, am luat decizia ca cel folosit până acum, care se prezintă în condiții excelente, să fie cedat fie la Spitalului Municipal “Anton Cincu” din Tecuci sau la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Microbuzul are 8+1 locuri, este euro 6 și este dotat cu multiple sisteme de siguranță. Prețul microbuzului a fost de 175.000 de lei (tva inclus).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*