MedLife trimite a treia tranșă de ajutoare umanitare pentru Ucraina. Peste 10 tone, însumând truse de urgență, vaccinuri, consumabile medicale și medicamente au ca destinație spitalele militare din țara vecină

Ajutoare MedLife. FOTO MedLife
Ajutoare MedLife. FOTO MedLife

MedLife a livrat astăzi cea de-a treia tranșă de ajutor umanitar pentru Ucraina. Aceasta vizează spitalele militare și conține truse de urgență individuale pentru personalul militar, consumabile medicale, materiale sanitare, vaccinuri antirabic și antitetanos, pături și medicamente.

Materialele evaluate la peste 10 tone, urmează să fie transportate către Ucraina de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. La graniță, materialele vor fi ridicate și livrate de către reprezentanții Ministerului Apărării din Ucraina.

“Grija noastră se îndreaptă și spre spitalele militare din Ucraina. Colaborăm îndeaproape cu Ambasada Ucrainei pentru a avea o vedere clară asupra necesităților și priorităților de natură medicală ale țării vecine. Am colectat sau achiziționat după caz tone de produse precum medicamente, pansamente, seturi de bandaje de urgență, vaccinuri, truse de prim ajutor și diverse consumabile pentru asistență medicală în regim de urgență”, a declarat Dr. Larisa Chiriac, Director Medical MedLife.

În 3 zile, MedLife a reușit să colecteze, să achiziționeze și să trimită celor mai afectate spitale din țara vecină peste 65 de tone de materiale sanitare, consumabile și echipamente medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*