MedLife deschide prima unitate dedicată sănătății mintale la Constanța sub conceptul MindCare

MedLife deschide prima unitate dedicată sănătății mintale la Constanța sub conceptul MindCare. FOTO MedLife

MedLife, cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, dă startul extinderii la nivel național a centrelor dedicate sănătății mintale prin inaugurarea primului Centrul de Excelență MindCare în Constanța. Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul sănătății mintale, conceptul de clinici MindCare a devenit un punct de referință pentru cei care caută îngrijire specializată și personalizată în acest domeniu.

MindCare este un centru de excelență în sănătate mintală care adresează toate categoriile de vârstă – adulți, copii și adolescenți. Prin intermediul unui cadru terapeutic cuprinzător și personalizat, MindCare oferă o gamă extinsă de servicii de psihiatrie și psihoterapie, plecând de la terapii individuale și de grup la evaluări psihologice complexe sau ateliere de informare și suport.

“Deschiderea noului centru MindCare în Constanța subliniază angajamentul nostru ferm de a susține medicina holistică, punând accent nu doar pe sănătatea fizică, dar și pe cea emoțională și mintală. Astfel, venim mai aproape de cei care au nevoie de servicii de sănătate mintală, locația din Constanța fiind doar un prim pas în extiderea noastră națională.

Date fiind statisticile alarmante în ceea ce privește incidența patologiilor de ordin mintal, obiectivul nostru este să dezvoltăm o rețea largă de astfel de centre în toată țara. Astfel, vom putea asigura accesul la îngrijire de calitate superioară și la suport specializat pentru cât mai mulți oameni aflați în impas”, declară Dr. Larisa Chriac, Director Medical MedLife.

Redefinirea îngrijirii în ceea ce privește sănătatea mintală

Conceptul clinicilor MindCare este susținut de o echipă de profesioniști formată din psihiatri și psihoterapeuți cu o vastă experiență, atât la nivel național, cât și internațional. În plus, noul centru de la Constanța dispune de un departament specializat în evaluare clinică și psihodiagnostic, utilizând tehnici și instrumente de evaluare complexe licențiate pentru adulți, copii și adolescenți.

“Într-o perioadă în care oamenii se confruntă cu niveluri ridicate de stres și incertitudine, este important să acordăm o atenție specială sănătății mintale. La MindCare, ne străduim să oferim o abordare holistică și personalizată pentru fiecare pacient. Prin comunicare deschisă, înțelegere profundă și terapie adaptată nevoilor individuale, ne propunem să facilităm recuperarea și să promovăm echilibrul mental al celor care ne caută ajutorul”, declară medicul psihiatru Stoica Daniela.

Potrivit reprezentanților companiei, centrele MindCare se angajează să ofere o abordare personalizată și adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient, obiectivul primar fiind acela de a crea un mediu sigur, de încredere și empatic, în care pacienții se simt confortabil și înțeleși. De altel, MindCare își propune să devină un punct de referință în domeniul sănătății mintale, contribuind la promovarea conștientizării și înțelegerii problemelor legate de sănătatea mintală în comunitatea locală și națională, prin diverse inițiative și colaborări.

Centrul de la Constanța este a doua unitate sub brandul MindCare. Până la finalul anului reprezentanții MedLife estimează deschiderea a altor 3 unități în țară, iar pe termen mediu și lung compania își propune să dezvolte o rețea la nivel național.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*