Life Dental Spa investește peste jumătate de milion de euro la Constanța, în prima clinică dentară cu tehnologie laser de ultimă generație din oraș

Life Dental Spa

Dental Spa, unul dintre cele mai dinamice lanțuri de clinici dentare din România, va inaugura, la începutul lunii mai, cea de-a 11-a unitate, la Constanța, investiție ce depășește 500.000 de euro.

Noua clinică Life Dental Spa din Constanța, ce beneficiază de o tehnologie unică, prin utilizarea laserului dentar, este situată pe strada Farului 2B, într-o zonă rezidențială, foarte aproape de stadionul echipei Farul Constanța.

Clinica Life Dental Spa Constanța dispune de o suprafață totală de peste 400 mp, în care sunt amenajate cinci cabinete, unde vor lucra peste 10 medici stomatologi profesioniști.

„Ne dorim să oferim servicii stomatologice de calitate, cu tehnologii laser de vârf, în toate marile orașe din țară. Constanța este de mai mult timp pe radarul nostru de investiții, însă abia acum am reușit să identificăm cea mai bună locație pentru nevoile noastre – un spațiu potrivit, într-o zonă excelentă. Pentru început, în clinica Life Dental Spa din Constanța vor lucra cinci cadre medicale, urmând ca pe parcurs să ajungem la 10-12 medici specialiști”, a declarat Ștefan Obreja, CEO și cofondator Life Dental Spa.

Clinica Life Dental Spa din Constanța este singura din zona de sud-est a țării dotată cu tehnologie laser, atât pentru tratarea țesuturilor tari, cât și a celor moi.

„Suntem bucuroși că am reușit să aducem și în Constanța prima clinică dentară cu tehnologie laser pentru tratarea problemelor dentare fără durere, la standarde folosite cu succes în Statele Unite sau în Europa de Vest. Studiile ne-au arătat ca peste 80% dintre români se află în diferite stadii ce ar putea conduce la pierderea dințiilor din cauza evitării vizitelor și tratamentelor dentare, însă majoritatea celor care nu trec pragul unei clinici dentare nu o fac din cauza durerii pe care o pot resimți în timpul tratamentului sau procedurilor folosite. Acest lucru nu se mai întâmplă în cazul utilizării laserului dentar, care permite proceduri mult mai ample – fără durere și realizate într-un timp mult mai scurt”, a precizat Dr. Cristina Obreja, medic stomatolog certificat în utilizarea tehnologiilor cu laser și cofondator Life Dental Spa.

Life Dental Spa, investiții de peste 2 milioane euro în 2023, pentru cel puțin cinci locații noi: „Căutăm parteneri alături de care să ne dezvoltăm”

Echipa Life Dental Spa are în plan deschiderea a cel puțin cinci noi clinici stomatologice dotate cu tehnologie de vârf, valoarea totală a investițiilor depăsind 2 milioane de euro, iar pe listă sunt mai multe orașe din țară.

„Ne uităm cu atenție spre orașe precum Ploiești, Timișoara, Târgu Mureș, Galați, Craiova, Giurgiu, Bacău, Suceava sau București. Analizăm inclusiv posibilitatea de a deschide în toate acestea sau și în altele noi, în funcție și de capacitatea de a identifica parteneri care să se alăture business-ului nostru. Luăm în calcul inclusiv locații existente, cu echipe medicale care își doresc să meargă la nivelul următor și suntem deschiși să colaborăm cu antreprenori sau intraprenori care vor să investească, alături de noi, pentru un return-on-investment într-un timp foarte scurt”, a mai punctat Ștefan Obreja.

Potrivit reprezentantului Life Dental Spa, bugetul de investiții pentru o locație în regim de parteneriat pornește de la 10.000 de euro pentru o participație minoritară din afacere și poate ajunge până la 49% din business.

„Am decis ca din acest an să ne extindem la nivelul țării și sub diferite forme de parteneriate, alături de antreprenori, medici sau clinici dentare care vor să aibă un ROI garantat. Domeniul stomatologic este o afacere sigură, indiferent de situatia economică a unei țări, conflicte politice sau un context oarecum nefavorabil ori sensibil, cum poate fi în alte industrii. Oamenii au nevoie să își îngrijească dantura indiferent de ce se întâmplă în exterior. Este o investiție cu risc minim de eșec”, a mai precizat Ștefan Obreja.

Life Dental Spa a lansat abonamentul pentru prevenție dentară, cu numai 9 RON/lună

Pentru a veni în sprijinul românilor cu probleme dentare, Life Dental Spa a lansat un abonament dentar cu multiple beneficii, disponibil tuturor pacienților care trec pragul clinicilor din întreaga țară.

Clienții Life Dental Spa au la dispoziție două abonamente cu recurență lunară sau posibilitatea de plata anuală, cu un discount considerabil.

Pentru numai 9 RON / lună, abonamentul ReStart include:

  •       2 consultații cu camera intraorală / an (cu o valoare totală de 394 RON);
  •       2 planuri de tratament / an (total 394 RON);
  •       50% reducere la Pachetul complet de Igienizare Dentară;
  •       50% reducere la albirea dentară cu laser;
  •       Consultații gratuite pentru toată familia;
  •       5% discount pentru toate serviciile.

Pentru numai 47 RON / lună, abonamentul Premium include:

  •       2 consultații cu camera intraorală / an (cu o valoare totală de 394 RON);
  •       2 planuri de tratament / an (total 394 RON);
  •       75% reducere la pachetul de Detrartraj cu ultrasunete + periaj profesional;
  •       50% reducere la albirea dentară cu laser;
  •       Consultații gratuite pentru toată familia;
  •       10% reducere la toate serviciile stomatologice Life Dental Spa;
  •       50% discount pentru toți membrii familiei la serviciile de mai sus;
  •       15% reducere la implanuri biocompatibile din zirconiu;
  •       Voucher în valoare de 500 euro la procedura Dinți Ficși în 24 de ore.

Pacienții care optează pentru plata în avans a serviciilor dentare pentru un an, beneficiază de un discount de 25% din costul total. Astfel, abonamentul ReStart ar costa numai 81 RON / an, în timp ce abonamentul Premium, 423 RON / an.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*