Începe festivalul frumuseții de la ROMEXPO. Cosmetics Beauty Hair are loc în perioada 22 – 25 septembrie

Cosmetics Beauty Hair

ROMEXPO organizează, în perioada 22 – 25 septembrie, o nouă ediție a CosmeticsBeauty Hair – cel mai important eveniment dedicat pieței de beauty din România.

Manifestarea se desfășoară în pavilionul B1 al Centrului Expozițional și este gândită ca un festival al frumuseții, dedicat atât profesioniștilor, cât și pasionaților care doresc să afle secretele celor care sunt trend-setteri în industrie.

65 de companii din țară și străinătate expun la #CosmeticsBeautyHair2022 peste 150 de branduri de produse profesionale, evenimentul înregistrând un grad de internaționalizare de 15%.

Producătorii, importatorii și distribuitorii de produse și echipamente cosmetice și de înfrumusețare prezintă la ROMEXPO tendințele în make-up, hair styling și skin care și desfășoară la stand o serie de demonstrații live de nail art și make-up. Mai mult decât atât, au pregătit și multe promoții irezistibile care sunt valabile doar pe perioada târgului.

„Ne bucurăm că și anul acesta companii reprezentative din industrie s-au alăturat festivalului frumuseții de la ROMEXPO, înțelegând că participarea la evenimente specializate este foarte importantă dacă dorești să rămâi în preferințele clienților. Le mulțumim partenerilor pentru profesionalismul de care dau dovadă la organizarea fiecărei ediții și sperăm ca vizitatorii, specialiști sau doar pasionați de domeniu, să aibă parte de o experiență inedită la #CosmeticsBeautyHair2022 și să beneficieze de cele mai bune oferte”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

În cadrul evenimentului, Atelierele ILBAH și Beauty One organizează Zilele Internaționale ale Frumuseții. Vizitatorii au ocazia să participe gratuit la o serie de masterclass-uri, demonstrații și workshop-uri, unde pot învăța tehnici de ultimă oră de la experți în hair style și make-up. De asemenea, cei prezenți pot interacționa cu specialiștii din domeniu și vor putea să schimbe idei cu cei care au business-uri profitabile și de succes. Vizitatorii interesați trebuie să se înscrie la aceste activități pe www.zilelefrumusetii.ro.

În plus, Bărbosul Prietenos aduce la Cosmetics Beauty Hair2022 cunoscuți artiști din domeniul frizeriei, precum: Vishal Baharani, Sid Sottung, Conor Taaffe, Zena Yuh, Dino Antony, Steve Calini și Petcu Fire. Aceștia vor dezvălui cele mai moderne trucuri în materie de tunsori sau styling și îi vor ajuta pe cei care lucrează în domeniu să-și îmbunătățească tehnica și stilul de lucru.

Înscrierile se fac pe www.barbosulprietenos.ro.

Programul de vizitare este între 22 – 25 septembrie, între orele 10.00 – 18.00, iar accesul este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*