Două noi cazuri de variola maimuței au fost confirmate în România

Sediul Ministerului Sănătății. FOTO Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății a anunțat că două noi cazuri de variola maimuței au fost confirmate în România.

Este vorba despre 2 bărbați cu vârste de 21 de ani și 30 de ani, din București și județul Ilfov. Starea lor de sănătate este bună și se află în izolare.
Până în prezent, în România au fost diagnosticați cu variola maimuței 45 de pacienți.
Conform Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), în total 15 persoane au fost vaccinate împotriva variolei maimuței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*