Doi cetățeni ucraineni, internați la Spitalul Militar de Urgență din Galați

Intervenție chirurgicală. FOTO pixabay
Intervenție chirurgicală. FOTO pixabay

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Aristide Sefioti” din Galați a preluat miercuri, 2 martie, de la echipajele SMURD Galați, doi pacienți de naționalitate ucraineană, o femeie în vârstă de 44 de ani și un bărbat în vârstă de 19 ani, mamă și fiu.

Pacienții prezentau plăgi prin împușcare și au fost internați în cadrul compartimentului ortopedie – traumatologie din unitatea sanitară militară pentru îngrijiri de specialitate.

În acest moment, starea acestora este stabilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*