Denta Rommedica 2024, eveniment găzduit de Romexpo în luna octombrie

Denta Rommedica FOTO Romexpo

Denta Rommedica 2024 este evenimentul ideal pentru a face networking cu specialiști de top și pentru a te întâlni cu lideri din comunitatea medicală din România.

Denta Rommedica 2024 nu este doar o expoziție, ci și o platformă unde se celebrează excelența în domeniul medical.

Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, împreună cu Târgul internațional de medicină și farmacie, vor avea loc între 10 și 12 octombrie, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

„Evenimentele se reunesc într-un sigur concept medical, care aduce în prim-plan proiectele inovatoare din domeniul stomatologiei și medicine generale. În plus, are și o importantă latură științifică, dedicată studenților care doresc să-și perfecționeze abilitățile și să învețe de la cei mai buni din domeniu.

Este o ocazie unică pentru medicii stomatologi, farmaciștii, practicienii de medicină generală, specialiștii și antreprenorii din industria medicală, precum și pentru studenții de la universitățile de profil, de a se conecta, a învăța și a împărtăși cunoștințe.

Nu rata această oportunitate și alătură-te celor mai buni din domeniu.

Pentru mai multe detalii despre conceptul de anul acesta și condițiile de înscriere, te rugăm să ne contactezi pe: romexpo@romexpo.ro” – Romexpo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*