Cosmetics Beauty Hair 2024 – o experiență unică de beauty networking

Cosmetics Beauty Hair

Romexpo găzduiește Cosmetics Beauty Hair2024, un eveniment de referință pentru industria frumuseții!

Evenimentul se desfășoară între 19 și 22 septembrie, în pavilionul B1 de la Centrul Expozițional Romexpo.

„La Cosmetics Beauty Hair 2024 găsiți o platformă excelentă de prezentare a inovațiilor și puteți capta atât atenția profesioniștilor, cât și a publicului larg. În plus, aveți oportunitatea de a participa la demonstrații live, descoperiți cele mai recente produse și echipamente din industrie și puteți învăța tehnici noi din domeniu. Mai mult decât atât, manifestarea reprezintă locul ideal pentru beauty networking și extinderea rețelei de contacte profesionale.

Nu ratați această ocazie unică de a vă promova afacerea și de a colabora cu cei mai buni din domeniu!” – Romexpo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*