Conferința Națională de Psiho-Oncologie “Abordarea multidisciplinară a cancerelor mamare și pulmonare” va avea loc la Cluj – Napoca între 21 și 23 octombrie

FOTO Asociația Restart la viață

În perioada 21-23 octombrie 2022 vor fi organizate lucrările celei de-a doua ediții a Conferinței Naționale de Psiho-Oncologie “Abordarea multidisciplinară a cancerelor mamare și pulmonare”. Evenimentul va avea loc atât fizic în prezența invitaților la Hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, precum și online. Conferința este organizată de Asociația Pacienților cu Boli Cronice “Restart la Viață” în parteneriat cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricută” Cluj-Napoca și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca prin Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației .

Precedenta ediție a conferinței s-a ținut exclusiv online așa că prima întâlnire sau chiar revederea cu unii specialiști din domeniu au fost îndelung așteptate de organizatori.

 “Evenimentul va reuni lideri de opinie cu o vastă experiență natională, cât și internațională, atât din psihologie,  cât și din următoarele specialități medicale: oncologie, chirurgie , radioterapie, radiologie-imagistică, ginecologie, pneumologie, dar și din alte specialitîți conexe. Așteptăm cu drag să ne vedem, de această dată atât fizic, cât și online.” a transmis președintele Asociației “Restart la Viață”, psh. Lidia Stoica.

Printre speakerii conferinței se vor număra Prof. Dr. Patriciu Achimaș-Cadariu, directorul Institutului  Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricută” și invitații speciali: dr. Sarah Dauchy, medic psihiatru, președinte al Societății Franceze și Francofone de Psiho-Oncologie, precum și Msc Psh. Elisabeth Andritsch din Austria.

Evenimentul își propune să le ofere participanților informații prețioase din sectoare variate, de la informații, studii și interventii medicale si psihologice la zi, până la recomandări despre nutriția în oncologie sau consiliere pastorală.

Conferința din acest an este organizată sub egida  Colegiului Psihologilor din România și al Colegiului Medicilor din România. Evenimentul este creditat cu 10 credite de către Colegiul Psihologilor din România (dar nu mai mult de 8 credite/zi) și este in curs de creditare de către Colegiul Medicilor din România.

Mai multe detalii despre toți speakerii, programul dar și modalitatea de înscriere la conferință regăsiți pe portalul acesteia: https://psiho-oncologie.agomedia.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*