Conferința Națională de Pediatrie are loc între 6 și 9 aprilie, cu prezență fizică, dar și online. 500 medici sunt așteptați să participe la eveniment

Medic pedatru. FOTO Asociația Dăruiește Aripi
Medic pediatru FOTO Asociația Dăruiește Aripi

Conferința Națională de Pediatrie, ediția 2022 are loc între 6 și 9 aprilie. Evenimentul aduce la zi informațiile din pediatria contemporană și este prilejul ideal pentru întâlnirea științifică a pediatrilor din România.

Conferința este susținută de publicația medicală DRnewswww.drnews.ro.

Ediția din acest an este una experimentală. Pe de o parte, organizatorii au pregătit cea mai bună platformă online de conferințe. CNPed 2022 oferă posibilitatea tuturor medicilor de a participa activ și a audia lucrările chiar și în condiții epidemiologice deosebite, independent de motive geografice sau orice alte limitări.

Pe de altă parte, CNPed 2022 se desfășoară simultan și onsite (cu prezență fizică). Pe baza informațiilor la zi, se va permite accesul unui număr de 50% din capacitatea sălilor, ceea ce duce la un număr cumulat de apoximativ 500 medici.

La ediția din 2022 vor fi lansate și câteva cărți care vor fi disponibile, în premieră, medicilor participanți. Printre acestea se numără și primul volum “Esențialul în Cardiologia Pediatrică”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*