Conferința Națională de Pediatrie are loc între 5 și 8 aprilie la București

Medic pedatru. FOTO Asociația Dăruiește Aripi
Medic pediatru FOTO Asociația Dăruiește Aripi

Conferinta Națională de Pediatrie – Ghiduri și Protocoale în Pediatrie – are loc în perioada 5-8 aprilie 2023, la București.

CNPed 2023 se desfășoară în format mixt: cu prezență fizică, dar și online. Toți medicii înscriși și validați beneficiază automat de posibilitatea de a veni fizic la lucrările conferinței, dar și de a le urmări online.

Pentru cei care optează pentru online-only, lucrările conferinței pot fi urmărite astfel:
– Lucrările online vor putea fi vizionate pe platforma dedicată evenimentului, conform programului, în secțiunea Must-Carry.
– Lucrările susținute în plen nu vor fi transmise live. Acestea vor fi înregistrate și vor fi disponibile pe platforma evenimentului pe măsură ce vor fi procesate și încărcate, la începutul săptămânii următoare conferinței.
– Participanții online trebuie să acumuleze minim 75% din timpul de curs pentru validarea Certificatului, conform normelor CMR.

Din dorința de a încuraja participarea fizică la lucrări, în sala de conferințe, organizatorii oferă următoarele avantaje:
• Toți participanții fizic vor primi gratuit un Voucher pentru achiziția noului ghid de „Protocoale de diagnostic și tratament în Pediatrie – update 2023”. Voucherul are valoarea de 100 lei și poate fi folosit pentru achiziționarea volumului Protocoale de diagnostic și tratament în Pediatrie, ediția 2023, beneficiind de o reducere de 100 lei și achitând doar diferența de 50 lei.
• Certificatele de Participare vor fi acordate în format tipărit, sâmbătă, 8 aprilie, participanților prezenți. Certificatele în format digital vor fi încărcate în platforma conferinței în termen de maxim 30 zile de la încheierea acesteia.
• Toți participanții fizic vor avea automat toate creditele completate (trebuie validată la Secretariat prezența fizică). Participanții fizic nu trebuie să completeze creditele din platforma online, fiind completate automat, pentru obținerea Certificatului digital.
• Toți participanții fizic au ocazia de a participa la lansarea altor 2 lucrări de excepție: Cardiologia pediatrică, update 2023, sub coordonarea Conf. Dr. Eliza Cinteză și Dr. Alin Nicolescu și Semiologie pediatrică ilustrată, partea a II-a, autor Conf. Dr. Ladislau Ritli.

Evenimentul are loc la Aristocrat Events Hall – Șoseaua Pipera nr. 48 –

Lectorii care susțin conferințele (lucrările principale) primesc automat Certificatul de Lector oficial, suplimentar Certificatului de Participare. Acesta dovedește calitatea de lector și este recompensat conform normelor în vigoare ale CMR și ale UMF-urilor din țară.
Autorii și coautorii lucrărilor de tip comunicare orală și poster trebuie să fie înscriși și validați pentru a primi Certificatul de Lector oficial și Certificatul de Participare.

Deschiderea oficială a Conferinței are loc joi, 6 aprilie, ora 08.50.

Ecusonul electronic pentru accesul pe platforma conferinței va fi transmis prin e-mail marți seara. Platforma devine operațională începand cu miercuri, ora 12.

Lucrările online vor putea fi urmărite oricând. Cele fizic nu vor fi transmise live; acestea vor fi înregistrate și vor fi disponibile pe platforma evenimentului pe măsură ce sunt procesate și încărcate, la începutul săptămânii următoare conferinței.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*