#CONCURS Câștigă 3 invitații la Congresul de Citometrie, care are loc între 25 – 27 mai, la București  

Laborator de analize. FOTO Pixabay.com

Congresul Național de Citometrie din România, organizat de Asociația de Citometrie din România în parteneriat cu Facultatea de Biologie a Universității din București a ajuns la ediția a XVI–a. Evenimentul are loc în perioada 25 – 27 mai, Hotel Capital Plaza București.

Redacția DRnews are plăcerea să te invite la acest congres și oferă 3 invitații gratuite.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “drnews.ro” – https://www.facebook.com/DRnewsRO
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației DRnews – https://bit.ly/DRnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un prieten interesat de congres.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 16 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Manifestarea propune dezbaterea unor teme de actualitate în citometria românească, ultimele noutăți și inovații din domeniu și intenționează să fie un prilej pentru reînnoirea relațiilor dintre specialiști și industrie. Mai multe informații despre acest congres puteți afla pe siteul evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*