Blood Network marchează Ziua Donatorului printr-o campanie de donare în centrele fixe din București, Galați, Ploiești și Iași: donezi sânge și primești abonament la Neversea

Donare de sânge. FOTO Pixabay.com

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, marchează Ziua Donatorului printr-o acțiune specială care are loc în patru centre de transfuzie din țară: București, Galați, Ploiești și Iași. Astfel, cei care vor dona sânge în aceste centre pe 14 iunie vor primi abonament la Neversea. Donarea se face în limita capacității de recoltare.

București – Str. Constantin Caracaș nr. 2

Galați – strada Regiment 11Siret nr.48 A

Iași – Str. Nicolae Bălcescu nr.21

Ploiești – Șoseaua Vestului, Nr. 24 A, Ploiești, Județul Prahova

Cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să completeze formularul de înscriere, să atașeze o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Pentru UNTOLD: https://wkf.ms/446Npkn
Pentru Neversea: https://wkf.ms/3vR9aYQ

Până pe 30 iunie, cei care vor dona în centrele de transfuzie din toată țara vor putea achiziționa abonamente la Neversea și UNTOLD la prețuri speciale, folosind codul de reducere.

Caravana mobilă Blood Network continuă cu ultimele 4 orașe după cum urmează:

15 – 16 iunie – Constanța, Kaufland, Blvd. 1 Decembrie 1918, nr. 21

15 – 16 iunie – Târgu-Jiu, Kaufland, Strada Termocentralei 2A

29-30 iunie – Cluj-Napoca, Kaufland Mărăști, str. Fabricii 12

29-30 iunie – Timișoara, Kaufland, str. Gheorghe Lazăr 26

În primele 6 orașe, București, Craiova, Ploiești, Giurgiu, Zalău, Târgu-Mureș, au donat deja peste 1500 de oameni în caravana mobilă.

Blood Network a ajuns la ediția cu numărul 10. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Neversea 2024 are loc în perioada 4 – 7 iulie în Constanța.

UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*