Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei clădiri noi la Spitalul din Tecuci

FOTO CJ Galați

În ședința Consiliului Județean Galați, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici  ai Studiului de Fezabilitate privind construcția unei clădiri noi la Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci. Valoarea acestei investiții este de 172.429.365 de lei (TVA inclus).

„Este o investiție extrem de importantă și de necesară pentru zeci de mii de pacienți din Tecuci și zonele limitrofe. Lucrăm intens pentru a construi un nou spital la Tecuci, de aproximativ 10.000 de mp. Mai mult, noua clădire va avea pe acoperiș și un heliport pentru elicopterul SMURD. De asemenea, în noul spital vor fi amenajate și patru săli moderne pentru intervenții chirurgicale.

Noul corp al spitalului va fi legat de spațiul UPU existent printr-un tunel de legătură”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

În noua clădire a spitalului vor funcționa: Blocul Operator, Ortopedia și Traumatologia, secția de Chirurgie Generală, secția ATI, secția de Medicină Internă, Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, Camera de Gardă, compartimentul de Endoscopie, Farmacia, Unitatea de Transfuzii Sanguine și compartimentul de Sterilizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*