Aproape 2000 de pacienți, la Urgența Spitalului Județean Constanța, în perioada de Crăciun

Spitalul Județean Constanța

1912 persoane au fost preluate de medicii din cadrul Unității Primiri Urgențe Constanța începând cu primele ore ale zilei de 23 decembrie și până astăzi, 27.12.2023, la ora 08.00. Dintre acestia, 706 sunt copii cu varste de pana la 16 ani si restul adulti.

În urma investigațiilor de specialitate,  au fost internați 348 pacienți.  Dintre secțiile cu cele mai multe internări în perioada Crăciunului, au fost secțiile Clinice Pediatrie (100 pacienti internati de sambata noapte si pana astazi), Neurologie (29),  Cardiologie (33) .

Din cei 1912 pacienti, pe codul verde au fost incadrati 1662, in vreme ce pe codul galben au fost 177 pacienti iar in stare critica, pe codul rosu, au fost 34 pacienti.

În prima zi de Crăciun, au fost înregistrați în evidentele UPU SMURD din cadrul SCJU Constanța, 434 pacienți, dintre care 162 copii. In total, pe 25 decembrie, 67 persoane au rămas internate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*