O aeronavă a Forțelor Aeriene Române a transportat la Viena un pacient cu arsuri

Aeronavă C-27J Spartan. FOTO ROAF
Aeronavă C-27J Spartan. FOTO ROAF

Misiune umanitară a Forţelor Aeriene Române. O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a efectuat vineri, 4 februarie, un zbor umanitar pe ruta Otopeni – Viena și retur pentru transportul, în regim de urgență, a unui pacient care a suferit arsuri.

Echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborului este formată din specialiști din cadrul SMURD și Ministerul Apărării Naționale. Misiunea a fost aprobată de ministrul apărării naţionale, Vasile Dîncu, în urma solicitării Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*