19 persoane au fost salvate de salvamontiști în ultimele 24 de ore

Salvamontiști. FOTO Salvamont România

19 persoane au fost salvate de salvamontiști în ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 18 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, astfel:

5 apeluri pentru Salvamont Sinaia,

4 apeluri pentru Salvamont Harghita,
2 apeluri pentru Salvamont Cluj,
1 apel pentru Salvamont Bistrița Năsăud,
1 apel pentru Salvamont Municipiul Brașov,
1 apel pentru Salvamont Vatra Dornei,
1 apel pentru Salvamont Lupeni,
1 apel pentru Salvamont Sibiu,
1 apel pentru Salvamont Vrancea,
1 apel pentru Salvamont Borșa,

În cazul acestor intervenții au fost salvate 19 persoane, dintre acestea 5 fiind predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.
S-au mai primit 27 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*