Tehnologiile anului din domeniul stomatologiei și medicinei generale au fost prezentate la Denta Rommedica 2022

FOTO Romexpo

În perioada 13 – 15 octombrie, ROMEXPO a organizat, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional, #DENTAROMMEDICA2022 – un concept cu tematică medicală. La eveniment au participat medici stomatologi, specialiști și antreprenori din industria medicală, precum și studenți de la universitățile de profil.

97 de firme expozante, din 10 țări: Bulgaria, China, Elveția, Franța, India, Italia, Polonia, România, Slovacia și Ungaria, au ilustrat tendințele și inovațiile din medicina dentară și generală, au prezentat ofertele speciale la aparatură, echipamente, accesorii și materiale și au găsit soluții eficiente și rapide pentru dezvoltarea business-ului.

„Feedback-ul pozitiv primit după eveniment ne arată că #DENTAROMMEDICA2022 a facilitat interacțiunea dintre antreprenorii care activează în zona serviciilor medicale, personalitați recunoscute din domeniu și viitori specialiști. Mulțumim companiilor care s-au alăturat acestui concept și sperăm ca #DENTAROMMEDICA să se dezvolte, iar numărul participanților să crească de la an la an. De asemenea, le suntem recunoscători vizitatorilor pentru că au ajuns la ROMEXPO și le recomandăm să urmărească programul nostru expozițional, pentru că urmează alte manifestări de succes”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

#DENTAROMMEDICA2022 a prezentat atât tehnologiile anului din domeniul stomatologiei și medicinei generale, cât și tehnicile și procedurile avansate ale unor specialiști renumiți, manifestarea având și o latură academică.

De la eveniment nu au lipsit demonstrațiile practice, reducerile considerabile și posibilitatea de testare a echipamentelor expuse. Mai mult decât atât, prin intermediul cursurilor de perfecționare, profesioniștii din domeniu au avut șansa să-și actualizeze cunoștințele de specialitate și și-au îmbunătățit abilitățile practice.

În cadrul #DENTAROMMEDICA2022, Prof. Univ. Dr. Augustin Mihai a susținut un curs de chirurgie ghidată, unde participanții au descoperit care sunt etapele realizării ghidului protetico – chirurgical 3D, cum se înserează implanturile cu ajutorul ghidului chirurgical și care sunt datele specifice privind chirurgia ghidată 3D de înserare a implanturilor în scop protetic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*