TBI Bank donează 250.000 de euro pentru susținerea refugiaților din Ucraina

TBI Bank. FOTO Goya Public Relations
TBI Bank. FOTO Goya Public Relations

În momente dificile, solidaritatea contează cel mai mult și ultimele zile au arătat că oamenii, indiferent unde se află în lume, se unesc și îi susțin pe cei care au nevoie. Pentru a arăta că faptele vorbesc mai bine decât cuvintele, TBI Bank va dona 250.000 de euro pentru a susține refugiații din Ucraina în această situație fără precedent în istoria recentă, din inima întregii echipe.

Mai mult, echipa TBI Bank formată din 16 naționalități, printre care și 42 de cetățeni ucraineni, susține valorile umanitare. Weekendul trecut, angajați din TBI Bank au mers cu mașinile la granița României cu Ucraina, la Vama Siret – Porubne, pentru a prelua si caza refugiați sau a oferi alimente și haine călduroase familiilor aflate în dificultate și vor continua să facă acest lucru.

Echipa TBI este în contact permanent cu colegii din Ucraina și este pregătită să ofere cazare, suport logistic, sprijin financiar, juridic și emoțional colegilor și familiilor acestora. Toți cei 1.500 de angajați ai companiei sunt uniți și gata să ajute colegii și populația afectată a Ucrainei.

În plus, echipa de management a TBI Bank a decis să acorde colegilor din toate cele trei țări unde își desfășoară activitatea, România, Grecia și Bulgaria, o zi suplimentară de concediu plătit pe săptămână pentru activități de voluntariat în organizații locale care se implică în gestionarea crizei refugiaților.

„Ultimele zile au arătat ce e mai rău, dar și tot ce e mai bun în lume”, spune Petr Baron, CEO al TBI. „TBI Bank este mereu alături de oameni. Suntem conștienți de situația dificilă prin care trece populația Ucrainei, avem colegi, familii și prieteni acolo și putem doar să sperăm că donația noastră le va fi de ajutor. Mai mult, vrem ca exemplul nostru să încurajeze mai multe companii din România, Grecia și Bulgaria să se implice cu resurse de orice fel pentru a-i susține pe cei care au nevoie de siguranță.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*