Pensionarii din Brașov au ocazia să meargă la tratament în 9 stațiuni. Cele mai multe bilete sunt pentru 1 Mai și Amara

Masaj la SPA. FOTO rhythmuswege
Masaj la SPA. FOTO rhythmuswege

Casa Județeană de Pensii Brașov anunță începerea procesului de atribuire a biletelor de tratament balnear solicitanților îndreptățiți, asigurate prin unitațile de tratament aflate în proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice.

Conform prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice Casa Națională de Pensii Publice are în proprietate unitățile de tratament balnear – S.C. T.B.R.C.M –S.A.

Casei Județene de Pensii Brașov i-au fost repartizate un numar de 59 de bilete de tratament în stațiunile pe care le deține Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă “T.B.R.C.M.” – S.A., respectiv: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu Bai, Olanesti, Pucioasa, Sarata Monteoru, cu începere din 09, 10 și 11 – martie (în funcție de stațiune).
Având în vedere timpul scurt între primirea acestora și data plecării în stațiune, pentru prima serie de biletele, nu se va face repartiția automată în funcție de punctaj, biletele de tratament vor fi eliberate în funcție de numărul cererii, fără o repartizare prealabilă pe bază de punctaj.

Biletele de tratament pentru prima serie se pot ridica de la sediul instituției, începând cu data de 07.03.2022. Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, situat in municipiul Brasov, str. 13 Decembrie nr. 43A – camera nr. 3. Relații suplimentare se pot obtine la numărul de telefon 0268418055 – Compartiment Bilete de Tratament.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*