Ovidius Clinical Hospital Constanța își extinde echipa. Caută medici pentru mai multe specialități, printre care cardiologie, nefrologie și radioterapie

Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH

Ovidius Clinical Hospital (OCH) Constanța își extinde echipa și caută medici pentru mai multe specialități, printre care cardiologie, nefrologie și radioterapie.

Astfel, OCH dorește să angajeze medici specialiști sau primari în specialități paraclinice (radiologie), specialități medicale (radioterapie, cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, neurologie, diabet, nutritie și boli metabolice, endocrinologie, alergologie și imunologie clinică, nefrologie, pneumologie ș.a.) și specialități chirurgicale.  De asemenea, caută fizicieni medicali.

Ovidius Clinical Hospital solicită de la aceștia profesionalism și implicare, dar și abilități de comunicare, empatie și orientare către pacient.

OCH este cel mai mare și modern spital privat din Sud-Estul României, care oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Unitatea medicală are o echipă valoroasă, multidisciplinară, se bazează pe aparatură performantă, de ultimă generație și desfășoară activitatea într-un mediu la standarde internaționale.

OCH a mai transmis celor interesați să se angajeze să își prețuiește personalul, încurajează dezvoltarea și perfecționarea sa continuă, personalizează serviciile medicale și programul medicilor și își extinde gama de servicii, prin deschiderea unui nou centru.

Cei interesați să se angajeze la OCU pot trimite CV-ul la adresa: office@ovidius-ch.ro.

Informații suplimentare pot fi primite la numărul de telefon 0241 480 400.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*