Noi investiții în infrastructura Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca

Spitalul de recuperare Cluj. FOTO CJ Cluj
Spitalul de recuperare Cluj. FOTO CJ Cluj

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va realiza noi investiții, în valoare de peste 1.727.000 de lei, care au rolul de a contribui la creșterea calității actului medical.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Spitalele clujene, indiferent de subordonare, beneficiază de sprijin constant din partea noastră. Ne dorim ca pacienții să aibă un acces cât mai facil și rapid la serviciile de care au nevoie, în condiții de confort și siguranță deplină. Vom continua să ne preocupăm de dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație.”

În mare parte, resursele financiare vor fi utilizate pentru a achiziționa 35 de paturi chirurgicale, un aparat cu câmp electromagnetic de mare intensitate, un analizator automat de hematologie, un aparat pentru terapie Tecar, un sistem de prelucrare a grefelor de piele, un videolaringoscop și o stație centrală cu soft pentru monitorizarea funcțiilor vitale.

De asemenea, instituția medicală va cumpăra un electrodermatom, un aparat de electroterapie de frecvență joasă și medie, un motor pentru chirurgie plastică, două holtere ECG, un holter TA, precum și alte echipamente necesare pentru organizarea și funcționarea optimă a spitalului.

Nu în ultimul rând, banii vor fi folosiți și pentru elaborarea documentațiilor aferente investiției ce vizează modernizarea sistemului de climatizare a Blocului Operator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*