ISU Bacău recrutează salvatori. Care sunt pașii pentru admitere

Intervenție a pompierilor militari. FOTO ISU Suceava
Intervenție a pompierilor militari. FOTO ISU Suceava

Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești a dat startul înscrierilor pentru admitere. În această sesiune, instituția scoate la concurs 275 de locuri pentru Subofițer de pompier și protecție civilă și 25 de locuri pentru Maistru militar auto.

Procesul de admitere cuprinde mai multe etape:

  • Constituirea dosarului de recrutare – candidații vor depune toate documentele solicitate până la data de 27 martie 2022;
  • Evaluarea psihologică – aceasta se va susține până la data de 22 martie, cel târziu, conform planificării realizate de către persoanele responsabile;
  • Proba de evaluare a performanței fizice – se va derula în perioada 31 martie-6 aprilie;
  • Evaluarea cunoștințelor – această probă va avea loc în data de 9 aprilie 2022;
  • Examinarea medicală a candidaților rămași în concurs – se realizează în perioada 18 aprilie – 20 mai 2022.

Cererea-tip de înscriere se trimite în format online, în perioada 07 – 18 martie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică la adresa resurseumane@isubacau.ro. Detalii despre procedura de admitere găsiți pe: www.isubacau.ro; www.scoaladepompieri.ro

Vă recomandăm să parcurgeți cu atenție anunțul concursului, iar în cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare despre admiterea în cadrul armei pompierilor, le puteți găsi la Serviciul Resurse Umane din cadrul ISUJ Bacău, la următoarele date de contact: 0234550000 sau la numerele de interior: 27116; 27117; 27010.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*