Au început lucrările pentru creșterea siguranței pacienților Spitalului de Pneumoftiziologie din Cluj-Napoca

Spitalul Pneumoftiziologie "Leon Daniello" din Cluj-Napoca. FOTO CJ Cluj
Spitalul Pneumoftiziologie "Leon Daniello" din Cluj-Napoca. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările ce vizează extinderea, reabilitarea și modernizarea infrastructurii instalațiilor de fluide medicale, electrice și de ventilare și tratare a aerului în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Avansăm cu investițiile finanțate din fonduri europene prin care ne dorim să contribuim la protejarea vieții și a sănătății persoanelor internate în trei dintre spitalele noastre. În ceea ce privește Spitalul de Recuperare și cel de Pneumoftiziologie, lucrările sunt în plină derulare, acestea urmând să înceapă, în cel mai scurt timp, și la Spitalul de Boli Infecțioase.”

Prin intermediul investiției recent demarate, la nivelul instituției medicale situate pe strada B. P. Hașdeu, nr. 6, vor fi realizate o nouă infrastructură de fluide medicale la subsolul, parterul și etajul corpului C2, o nouă infrastructură electrică pentru corpurile C1 și C2, precum și o nouă infrastructură de ventilare și tratare a aerului pentru etajul 1 al pavilionului II al corpului C2.

Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de Consiliul Județean Cluj și care vizează creșterea siguranței pacienților Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca. Valoarea acestuia este de 11.242.872 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*