Asociația Dăruiește Aripi a contribuit la deschiderea secției din Medeea a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța cu investiții de peste 75.000 lei

Salon de spital. FOTO Senior PR
Salon de spital. FOTO Senior PR

La începutul lunii octombrie 2021, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a fost afectat de un grav incendiu care a cuprins cele șapte saloane de pe secția de ATI. Șapte pacienți și-au pierdut viața, alte zeci au fost transferați către alte spitale din oraș, personalul a rămas pe drumuri și spitalul a fost închis. În mijlocul unui foarte serios val patru al pandemiei de Covid-19, Constanța a rămas fără spital de boli infecțioase.

“În contextul acestei tragedii, am hotărât să ne alăturăm și noi eforturilor de redeschidere a acestui spital atât de important în orașul nostru! Nu puteam sta deoparte așa că am facut echipă cu personalul medical și am început o campanie de strângere de fonduri!

Medicii se implică, nu doar prin actul medical care salvează vieți, dar și în procesul laborios și greu de redeschidere a instituției.

Unul dintre acești medicii este dna doctor Aura Gherghina căreia îi suntem recunoscători și îi mulțumim pentru toată implicarea.

Știm că în afară de contribuția Asociației Dăruiește Aripi sunt și alte companii și oameni de rând din Constanța care au donat și au contribuit la acest demers de a redeschide Spitalul de Boli Infecțiose Constanța! Vrem să le mulțumim si noi pe acesta cale” a declarat Alina Pătrăhău, fondator al Asociației Dăruiește Aripi.

Astfel, la finalizarea lucrărilor de renovare și modernizare ale centrului din Medeea, susținute de Primăria Constanța și Consiliul local, prin eforturile susținute ale tuturor celor implicați, Asociația a reușit achiziționarea de:

mobilier medical: echipamente pentru sala de consultatii, vestiare, fișete

aparatură medicala: tensiometre, pulsoximetre

echipamente de igienă

materiale de curățenie

birotică

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*